Thursday, April 29, 2010

DESIGN LOGO KELAB

dalam perancangan untuk membuat LOGO "kelab anak jati bagan serai
so,sapa2 yang pandai design2 nih,boleh la tunjukan pada sy....kita vote...yang mana terpilih,kita akan gunakan design tu,erm....apa guna belajar tinggi,amik coz designer nih,klu x nk tunjukan bakat anda...saya cabar anda!!!

Wednesday, April 28, 2010

HARI KEPUTERAAN SULTAN PERAK

HARI KEPUTERAAN SULTAN PERAK
TARIKH : 19 APRIL 2010
HARI : ISNIN
DAULAT TUANKU

SALAM PEMBUKAAN

assalamualaikum wtb
salam sejahtera kepada pelawat-pelawat yang dihormati,disini saya sebagai pemilik blog ini,ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi melapangkang masa untuk melawat blog "anak jati bagan serai" ini, sebelum ini, anak jati bagan serai sudah pun berada lama didalam dunia cyber ini,seperti, myspace,tagged,dan facebook,jadi sedikit sebanyak adalah untuk mencari kenalan lama,atau pun untuk mencari kawan baru didalam kawasan Bagan serai ini,disini lah tempatnya.baik lah...saya pun tak tahu nak taip apa dah,pepe pun....selamat datang....
salam permulaan.......